Хмельницьке управління Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує

Хмельницьке управління Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області інформує про отримання інформації стосовно виявлення незадекларованого мигдалю у шоколадно-горіховій пасті «Spread Up Choko Duo Hazelnuts», що експортувалася з Німеччини (постачальник: Natra Malle/All Crump, Belgium; імпортер: Buying International Group SPAR B.V. (BIGS), Netherlands)

Держпродспоживслужба в Хмельницькій області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області за тел.: (0382) 650734, або звертайтесь до територіальних управлінь.