Хмельницькому університету управління та права імені Леоніда Юзькова – 30!

Академічна родина Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова відзначає 30-річчя з дня свого заснування. Заклад освіти має славну історію, яку творять викладачі, студенти та випускники своїми здобутками, прославляючи рідну Alma mater.

Привітати професорсько-викладацький склад, співробітників та студентів одного з найкращих закладів Хмельниччини завітав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, голова обласної ради Віолета Лабазюк та інші поважні гості.

Висловлюючи слова вітання, Сергій Шкарлет зазначив, що в умовах сьогодення міністерство чітко розуміє важливість освітянської праці, адже вистояти у такий буремний період є надзвичайно велика сила. «31 рік незалежності України і 30 років університету – це є прикладом стійкості, яка притаманна українцям. Кожен з нас сміливо та стійко тримає свій фронт. Дуже приємно, що це відбувається і на Хмельниччині – в центрі України. Тож бажаю Хмельниччині та закладу процвітання, успіхів, а найголовніше мирного неба над головою», – сказав Міністр освіти і науки України.

Після вітальної промови високопосадовець здійснив приємну місію та вручив кращим викладачам університету відзнаки Міністерства освіти і науки України.

Висловив найщиріші вітання з нагоди 30-річчя з дня заснування навчального закладу і начальник ОВА Сергій Гамалій: «Ви маєте чим пишатися, адже сьогодні ХУУП – це один із найпрестижніших вишів юридичної та управлінської освіти і науки на заході України, а диплом ХУУП – це синонім хорошої освіти, високої конкурентоспроможності, своєрідний знак якості. І я знаю це не з чуток, а зі власного досвіду, адже й сам мав честь тут здобувати освіту».

Сергій Гамалій побажав колективу ХУУП нових наукових звершень і відкриттів, збереження і продовження славних традицій вишу, обдарованих і сумлінних студентів, випускників, які працюватимуть, не покладаючи рук, заради розвитку нашої України, і щодня примножуватимуть її благо. Спільними зусиллями разом до перемоги!