Ініціатива “Сади Перемоги” шукає потужні команди з ідеями

Шукаємо команди з ідеями міських городів чи садів!

??Міський сад чи город – це публічний простір для вирощування овочів, фруктів, зелені в міських умовах – обмежених земельних ресурсів.

Такі сади були частиною щоденного життя «домашнього фронту» під час обох світових воєн у Великобританії, Канаді, Австралії, США та Німеччині. Уряди цих країн впроваджували програми міського городництва – люди висаджували у парках та на приватних ділянках.

Ініціатива “Сади Перемоги” шукає потужні команди з ідеями міських городів/садів, готові творити зміни у своїх містах.

☝️Взяти участь можуть міста з понад 30 тис. жителів.

Ми оберемо 3 пілотних проєкти, які отримають необхідні ресурси для реалізації, супровід планування городів у вашому місті та експертну підтримку.

✅ Заявником може бути орган місцевого самоврядування, комунальні підприємства чи установи. Вітаються партнерства органів місцевого самоврядування із громадськими організаціями, ОСББ, неформальними ініціативами, місцевими підприємцями тощо.

Сади можуть мати різні масштаби та форми організації, плануватися в житлових кварталах міста, поруч з гуртожитком чи молодіжним центром, у парку, на балконах, в офісному приміщенні чи закладі харчування, у прихистку для ВПО чи навіть на дахах будівель.

Для участі у конкурсному відборі заповніть форму (https://forms.gle/C7XuQeNGYUNkbgdn8) до 19 серпня включно.

Результати відбору будуть оголошені до кінця вересня.

“Сади Перемоги” – ініціатива проєкту міжнародної технічної допомоги “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGE), фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International. Мета ініціативи – ефективне використання кожного клаптику землі для вирощування харчових продуктів, щоб не допустити продовольчої кризи в Україні.

 

#ГороднівійськаУкраїни #СадиДляПеремоги #СадиПеремоги #victorygardensua #міськегородництво