Інна Пікало взяла участь у воркшопі «Стратегія переходу та інтеграції українських ветеранів до освіти і робочої сили».

Сьогодні, Інна Пікало, керівниця відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА взяла участь у воркшопі «Стратегія переходу та інтеграції українських ветеранів до освіти і робочої сили».
Захід відбувся за ініціативи ГО «Українська Асоціація Маркетингу» в рамках програми «Професійна освіта в Україні». Даний проект реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Уряду Німеччини.
Також на заході були присутні представники державних органів управління, місцевих органів самоврядування, центру зайнятості, охорони здоров’я, освіти, соціального забезпечення, ТЦК, ЦНАП, ветерани, а також представники громадських організацій.
Метою воркшопу є напрацювання рекомендацій та шляхів вирішення проблем ветеранів, які повертаються до цивільного життя у формі відкритого діалогу між учасниками.
Під час зустрічі Світлана Ковальчук, віце-президент «Українська Асоціація Маркетингу» провела панельні дискусії між присутніми у фокус-групах, робота яких стосувалась проблем ветеранів із працевлаштуванням, реінтеграцією до освіти, також розглянули можливі способи їх вирішення.