Конкурс транснаціональних проєктів в рамках нової Дунайської регіональної програми 2021-2027 років

28 вересня 2022 року в рамках нової Дунайської регіональної програми 2021-2027 років (далі – Програма) заплановано оголошення 1-го конкурсу транснаціональних проєктів, до участі в якому будуть запрошені потенційні заявники з 14 країн Дунайського регіону.

В новому програмному періоді країнами-учасниками Програми було прийнято рішення відкрити доступ до участі у конкурсах проєктів потенційним партнерам з усіх регіонів України, якщо їх участь сприятиме досягненню основних цілей та завдань Програми.

Участь у конкурсах проєктів можуть брати місцеві та центральні органи влади, міжнародні організації, неприбуткові організації тощо.

З метою залучення якомога ширшого кола потенційних заявників від України до участі у зазначеному конкурсі проєктів Міністерством розвитку громад та територій України, як Національним контактним пунктом Дунайської транснаціональної програми в Україні, заплановано проведення 5 жовтня 2022 року національного онлайн семінару «Конкурс проєктів Дунайської регіональної програми 2021-2027».

Дізнатися короткий план проведення семінару та долучитися до участі в ньому можна шляхом реєстрації за посиланням: https://forms.gle/gRQk2m4ZwVBNKmN27.

Реєстрація проводиться у термін до 03.10.2022.