Машинобудівний комплекс  – одна із вагомих складових промисловості та розвитку економіки країни

Напередодні професійного свята – Дня машинобудівника, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації та Віктор Паламарчук, перший заступник, відвідали Волочиський машинобудівний завод “Мотор Січ”.

Вітаючи з професійним святом, Анатолій Катеренчук, зазначив – “Машинобудівний комплекс  – одна із вагомих складових промисловості та розвитку економіки країни. Завдяки вашій наполегливій праці, досвіду та професіоналізму, протягом багатьох років створювалась  історія підприємства,  збільшувались обсяги виробництва, впроваджувались інноваційні та інвестиційні проекти та сучасні технології. А ваш завод став флагманом якості не лише на арені провідних підприємств  України, а й далеко за її межами, витримуючи конкуренцію та з честю відповідаючи  усім стандартам якості“.

Нині на території заводу функціонує одне з релокованих підприємств. А це – нові робочі місця та суттєве наповнення бюджету. Щира подяка керівнику – Олексію Зеленюку, який у такий складний для країни час взяв на себе відповідальність очолити підприємство та працівникам які сьогодні гідно тримають економічний фронт.

Начальник районної військової адміністрації, Анатолій Катеренчук, вручив Почесні грамоти працівникам заводу, за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок в розвиток машинобудівної галузі:

П’явкіну Олександру Миколайовичу – заточувальнику;
Веретюку Василю Ігоровичу- слюсарю-інструментальнику;
Романова Миколу Миколайовича – слюсаря з миханоскладальних робіт;
Крета Андрія Олександровича – різальника на пилах, ножівниках та верстатах;
Ніщуна Ігоря Ігоровича – налагоджувальника верстатів з ПК.