Мінцифра прагне відновити економіку України завдяки проєкту Дія.Бізнес

Мінцифра прагне відновити економіку України завдяки проєкту Дія.Бізнес
Впродовж перших 5 місяців війни українці зареєстрували понад 65 000 ФОПів через портал Дія. Лише за червень зареєструвалося майже 20 тисяч компаній і ФОПів.
Також багато підприємців змінили свою власну справу на сфери першої необхідності і успішно допомагають не тільки підтримувати економіку, а й армію та постраждалих осіб.
В інтерв’ю британському виданню The Telegraph заступник Міністра цифрової трансформації Валерія Іонан зазначила, що такий бум самозайнятості сприятиме швидкому відновленню бізнесу в Україні.
Під час війни вкрай важливо підтримувати економіку країни та допомагати підприємцям продовжувати й відновлювати свою діяльність. Для цього держава спрощує умови для підприємців та запускає проєкти підтримки.
Одними з таких є проєкт Мінцифри — Дія.Бізнес. Його мета — побудувати повноцінну, дієву та ефективну екосистему для розвитку малого й середнього бізнесу. Саме тому функціонують портали Дія.Бізнес і Офіс з розвитку підприємництва та експорту а також 11 центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес в Україні та один за кордоном — у Варшаві.
Також Дія.Бізнес допомагає українським підприємцям перемістити бізнес до безпечніших регіонів країни. Центр підтримки підприємців у Тернополі допоміг 235 компаніям з релокації бізнесу до західного регіону України.
А центр Дія.Бізнес в Ужгороді провів 80 консультацій із релокації бізнесу на Закарпаття.
Продовжуємо підтримувати підприємців