Мрії повинні здійснюватись!

Перед новорічними святами, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації разом з заступницею Заряною Попадіною,  завітали в гості до родини Шевченків, у якій виховується 10 прийомних діток.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З квітня минулого року родина переїхала на Хмельниччину із міста Слов’янськ та знайшла прихисток у Ярмолинецькій громаді.

Спілкуючись, діти розповідали про все: яка чудова у них родина, про свої захоплення та вподобання, та як тікали від війни. А на рахунок мрій – як в усіх українців – Перемога та Мир на нашій землі! Втім були й дитячі бажання – школярі хотіли планшет. Відтак, спільно з благодійною організацією «Захисти Хмельниччину», нам вдалось здійснити бажання та подарувати дітям кілька планшетів.

Адже так хочеться аби посмішки на обличчях наших дітей не згасали ніколи, щоб мрії здійснювалися, нехай про війну дізнаються лише з книг, хай сонце світить яскраво, життя дарує приємні подарунки, мирного неба та щасливого дитинства!” – побажав  очільник району Анатолій Катеренчук.