Напередодні Великодня рятувальники поспілкувалися з настоятелями культових споруд Хмельницької громади

Незабаром весь світ відзначатиме найдавніше християнське свято – Воскресіння Христове. Це свято традиційно пов’язане зі скупченням великої кількості людей у храмах та прилеглій території з масовим використанням відритого вогню, зокрема свічок тощо.
З метою дотримання правил пожежної безпеки фахівці Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області провели огляди культових споруд та профілактичні бесіди з настоятелями та працівниками церков, соборів та інших споруд, у котрих проводяться богослужіння.
Під час спілкування фахівці роз’яснили настоятелям та працівникам культових споруд правила та вимоги пожежної безпеки, провели інструктажі щодо дій у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних подій, вручили листівки із застереженнями.
Прихожанам, які були присутні в храмах під час профілактичної роботи, рятувальники нагадали правила безпечного поводження зі свічками та лампадками, а також закликали у разі виникнення пожежі негайно телефонувати до Служби порятунку за номером 101”.