Нові можливості для громад: як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку

Які виклики постали перед українськими громадами з початком повномасштабної війни та чому розвиток місцевої переробки став надактуальним? Як громадам вдалося забезпечити продовольством не лише своїх жителів, а й переселенців та ЗСУ? Відповіді на ці питання можна буде почути 14 червня об 11:00 під час панельної дискусії «Нові можливості для громад: як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку» в рамках форуму «Продовольча безпека України: переробка та зберігання урожаю».
Захід відбудеться за підтримки ініціативи «Сади Перемоги» проекту «Супровід урядових реформ в України» (SURGe), який реалізується за фінансової підтримки Уряду Канади. Під час діалогу представники пілотних громад ініціативи докладно розкажуть про власний досвід реалізації проєктів продовольчої безпеки, підтриманих «Садами Перемоги», та особливу увагу приділять переробці харчових продуктів – як інструменту досягнення продовольчої безпеки.
Модеруватиме панель Тетяна Лебухорська, керівниця напрямку «Продовольча безпека» та ініціативи “Сади Перемоги” проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що фінансується Урядом Канади та втілюється Alinea International.
Долучайтеся до участі у Форумі та дізнавайтеся про можливості для вашої громади!
РЕЄСТРАЦІЯ на форум: https://food-sec23.ticketforevent.com/
КОЛИ: 14 червня.
ДЕ: Mercure Congress Center, вул. Вадима Гетьмана, 6.