Новий грант для неурядових організацій!

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» (HOVERLA / проєкт USAID в Україні) шукає організацію для для демонстрації кластерного підходу до управління відходами державним службовцям та органам місцевого самоврядування.
Грант(-и) спрямований(-ні) на підтримку створення та розвитку систем управління відходами та інституційного потенціалу малих і середніх громад в Україні та, після успішної реалізації, може(-уть) бути масштабований(-і) на території будь-якої області України.
У рамках запланованої діяльності буде проведений аналіз поточних можливостей громад з ефективного управління відходами та їх потреб, налагоджено співпрацю між громадами кластерів та структурними підрозділами обласних військових адміністрацій для розробки стратегій управління відходами, а також розроблено інноваційні, відтворювані, масштабовні моделі планування та управління відходами з використанням кластерного підходу.
Детальніше дізнатися про конкурс та подати заявку на участь можна за посиланням: https://gurt.org.ua/recipes_success/95001