Отримали чергову допомогу від польських друзів

Сьогодні, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА, за сприяння начальника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, отримали сучасний пожежний автомобіль. Який передали для потреб Деражнянської міської територіальної громади. Наразі, спільно з її очільником Андрієм Ковпаком, ми працюємо над створенням місцевої пожежної команди, яка вже зовсім скоро розпочне свою роботу.
“З Володимиром Морозовим ми співпрацюємо вже декілька місяців та зробили чимало добрих справ! І ось – чергова допомога. Завдяки спільним зусиллям людей, котрі проживають у Польщі, Іоланти Дехтярук, Володимира Антощука, жителів міста Lądek-Zdrój та мера міста Roman Kaczmarczyk, отримали даний транспорт.  В планах – ще кілька таких автівок. Вони теж будуть передані для виконання складних завдань на громади Хмельницького району” – зазначив очільник району.
Безмежно вдячні нашим польським друзям та українцям, котрі виборюють Перемогу на відстані та регулярно надсилають гуманітарний вантаж і для ЗСУ, і для внутрішньо переміщених осіб, і для потреб громад.  Для нас дуже цінна така підтримка, адже наша сила в єдності!
Вперед до перемоги!!! Все буде Україна!