Пам’ятаймо тих, хто боровся за Україну! Молімося за тих, хто бореться за неї знову!

Сьогодні, 8 травня, Україна відзначає День пам’яті та примирення – вшановує пам’ять мільйонів людей, які загинули під час Другої світової війни.

Віктор Паламарчук, перший заступник, за дорученням Анатолія Катеренчука  начальника Хмельницької РВА, взяв участь у церемонії покладання квітів та вшанування пам’яті українців, які загинули під час Другої світової війни в боротьбі за вільне й щасливе майбутнє.

Участь у покладанні взяли представники обласної та міської ради, силових структур  та члени ветеранських організацій області та міста, громадськість – прийшли вшанувати пам’ять воїнів-визволителів та поклали квіти до меморіалів у місті Хмельницькому.

Друга світова війна тривала з 1939 по 1945 рік, була одним із найкривавіших та найбільших збройних конфліктів в історії людства.

Пам’ятаючи і шануючи подвиг наших предків, які перемогли нацизм, свято оберігаючи спогади про війну, яка зачепила кожну українську родину, ми, українці, продовжуємо боротьбу за свободу. В умовах повномасштабного вторгнення цей день – як нагадування про те, що немає більшої цінності, ніж життя під мирним небом, на рідній землі.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм!

Слава Україні і вічна пам’ять полеглим у тій війні!