Передали державні нагоди сім’ям загиблих військовослужбовців

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації разом з Віктором Паламарчуком, першим заступником, Миколою Грушкою, начальником Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відвідали грмади району з нагоди передачі державних нагород сім’ям загиблих військовослужбовців.

“Важко підібрати слова…Важко дивитись в очі батькам, котрі втратили найдорожче. Це невимовна біль, яка не згасне ніколи… Щирі співчуття рідним та безмежна вдячність за виховання синів – Героїв! Вічна пам’ять нашим захисникам!” – зазначив Анатолій Катеренчук.

У приміщенні Війтовецької територіальної громади передали орден “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно), старшого солдата Семенова Павла Олександровича, його матері Семеновій Ользі Олександрівні.

В приміщені Волочиської міської ради передали:

– орден за “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно), солдата Гриняківського Сергія Володимировича – його дружині Гриняківській Альоні Миколаївні та батькам.

– рден за “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно), солдата Тимець Миколи Олександровича – його сестрі Зофій Валентині Олександрівні.

В приміщені Городоцької міської ради передали орден “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно),  солдата Башука Олександра Юрійовича – його матері Башук Ользі Михайлівні.