Передали державні нагороди родинам захисників (посмертно)

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА, разом з очільниками територіальних громад та представником Хмельницького районного ТЦК та СП передали державні нагороди за відвагу та жертовність у служінні Батьківщині рідним загиблих Героїв.

Відповідно до Указів Президента України, за особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, а також за вірність військовій присязі нагороджено Орденом за мужність ІІІ ступеня(посмертно) військовослужбовців :
  •  Старшого солдата Шаронова Вадима Сергійовича – жителя Розсошанської громади
  •  Молодшого сержанта Дябола Дмитра В’ячеславовича – жителя Розсошанської громади
  •  Старшого солдата Чернова Володимира Васильовича – жителя Чорноострівської громади
  •  Солдата Пододименко Юрія Володимировича – жителя Гвардійської громади.
Орденом за мужність ІІ ступеня(посмертно) нагороджено:
  •  Старшого солдата Клочаника Едуарда Юрійовича – жителя Чорноострівської громади
Гілкою лавру (посмертно) нагороджено:
  •  Старшого солдата Хитрого В’ячеслава Володимировича – жителя Розсошанської громади.
“Нажаль, історія українського народу пишеться кров’ю… Ще шестеро мужніх воїнів поповнили ряди Небесного війська заради вільного майбутнього нашої держави
Що тепер сказати, Вам, матері? Що сказати дружинам? А дітям?…Ваша біль та туга безмежні, адже втрата найріднішої та найближчої людини не зрівняється ні з чим. Розумію, що жодна нагорода ніяким чином не поверне близьких, але кожна з них є свідченням самовідданої боротьби та незгасаючого патріотизму ваших синів та чоловіків. Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях! Вічна шана полеглим Захисникам!” – зазначив очільник району Анатолій Катеренчук.