Передали державні нагороди сім’ям загиблих військовослужбовців

Сьогодні, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації разом з Миколою Грушкою, начальником Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відвідали територіальні грмади району з нагоди передачі державних нагород сім’ям загиблих військовослужбовців.

В приміщені Волочиської міської ради передали орден за ” За мужність” ІІІ ступеня, солдата Винника Степана Зіновійовича, його матері Чепурі Лідії Федорівні.

Указом Президента України №433/2022 від 22 червня 2022 року орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Винника Степана Зіновійовича(посмертно): «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

 

Також у Ярмолинецькій селищній раді, нагороду орден “За мужність” ІІІ ступеня, отримала дружина, Мартиненка Євгенія Миколайовича, Інна Мартиненко.

Указом Президента України №396/2022 від 7 червня 2022 року орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено МАРТИНЕНКА Євгенія Миколайовича (посмертно) – старшого солдата: «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

“Розумію, що жодна нагорода не поверне мамі сина, дружині чоловіка, дітям батька. Дивлячись у вічі цих жінок, захоплююсь їх мужністю. Вони теж заслуговують почесної нагороди, адже стійко тримаються, навіть попри важку втрату. Здоров’я та сил рідним та близьким! Нехай береже їх Господь!” – зазначив Анатолій Катеренчук.