Анатолій Катеренчук передав державну нагороду(посмертно) рідним військовслужбовця з Городоччини

Начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, разом з представниками Хмельницького районного ТЦК та СП та очільницею Городоцької міської територіальної громади Неонілою Андрійчук передали державну нагороду родині Героя Вадима Сурмія.

Немає опису.

Орден «За мужність» ІІ ступеня ( посмертно) отримали мати загиблого Христина Янівна та сестра Олександра. Вадим народився та виріс у місті Городок. Працював вчителем інформатики у місцевому ліцеї № 4 та оператором кол – центру «Епіцентр».

Немає опису.

 

Влітку 2021 був призваний на військову службу за контрактом. За сумлінне виконання військового обов’язку, проявлену мужність та фаховість у боротьбі за незалежність, згідно Указу Президента України, ще за життя Вадим був нагороджений Орденом «За мужність» ІІІ ступеня. На жаль, свій другий Орден хлопець отримав посмертно. Його життя обірвалось 25 січня цього року під Краматорськом.

«Досить часто нам доводиться чути про те, що Герої не вмирають! Не можу погодитись з цим… Не вмирає пам’ять про них. Вони ж помирають, помирають разом із надіями, які покладали на них їх рідні, разом із нездійсненними планами, ненародженими дітьми. Віддають своє молоде життя, так і не реалізувавши про себе у професії – не стають визначними лікарями, архітекторами, науковцями. Вони забирають з собою надто багато… Здобуваючи нашу незалежність ціною власного життя… Така реальність сьогодення. Війна забирає найкращих, забирає цвіт нації…Тих, хто мав би жити і творити гідне майбутнє. Вічна пам’ять нашому Герою. Сил та мужності рідним, пережити цю втрату» – зазначив Анатолій Катеренчук.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.