Передали нагороди родинні загиблого військовослужбовця з Теофіпольщини

За дорученням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької районної військової адміністрації, перший заступник Віктор Паламарчук разом із місцевими ТЦК та СП здійснили передачу державної нагороди родині загиблого Героя Теофіпольської громади.
Медаллю « За військову службу Україні» (посмертно), Указом президента України від 21 червня 2023 року, нагороджено солдата військової служби по мобілізації Розкваса Петра Сергійовича. Державну нагороду передали матері загиблого Розквас Тетяні Ярославівні.
Петро Сергійович приймав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації.
На жаль, 13 вересня 2022 року його життя обірвалося у місті Лозова Харківської області в результаті ракетного обстрілу. Внесок Героя в оборону країни назавжди залишиться в нашій пам’яті.
Тож нехай ця відзнака стане символом вдячності за відданість та мужність. Ми пам’ятатимемо його не лише як солдата, але і як великого сина, що віддав своє життя заради держави.
Висловлюємо щирі співчуття родині!
Вічна шана Герою!