Підписано Меморандум про співпрацю між Хмельницькою районною військовою адміністрацією та  ГО «Об’єднання учасників та інвалідів бойових дій Подільська Січ»

Сьогодні підписано Меморандум про співпрацю між Хмельницькою районною військовою адміністрацією та  ГО «Об’єднання учасників та інвалідів бойових дій Подільська Січ», яку очолює наш захисник.
Документ передбачає усі можливі напрями співпраці, задля забезпечення соціальної адаптації, психоемоційної та фізичної реабілітації військовослужбовців та членів їх родин. Планується реалізація програм з підтримки ветеранів, надання консультацій юридичного та психологічного характеру.
Така співпраця є вкрай важливою, адже розуміємо, що повертаючись із зони бойових дій, ветерани мають фізичні й психологічні травми, з якими вони змушені боротися щодня. Що в свою чергу, може негативно вплинути на їх здатність до інтеграції у цивільне життя.
Тому наш обов’язок – створити максимально комфортні умови та надати всебічну підтримку нашим захисникам. Завдяки спільним зусиллям, ми зможемо допомогти їм повернутись до повноцінного життя після війни.
Працюємо на Результат! Разом до Перемоги!