Підписано Меморандум про співпрацю між Хмельницькою РВА та Благодійним фондом “SOS Штаб Громадської оборони”

Сьогодні, Анатолієм Катеренчуком начальником Хмельницької РВА та Анатолієм Ковальським головою одного з найпотужніших Благодійних фондів “SOS Штаб Громадської оборони ” підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.
Предметом цього Меморандуму є встановлення партнерських відносин, розвиток довгострокової та ефективної співпраці Сторін, що здійснюється у форматі підготовки та реалізації спільних проектів та програм.
Благодійна організація була створена на початку повномасштабного вторгнення та активно допомагає людям, котрі постраждали від війни.
На даний час тут працюють над створенням сучасного реабілітаційного центру для військовослужбовців, дітей, людей похилого віку та ВПО, вартістю близько 200 млн євро.
“З паном Анатолієм обговорили перспективи співпраці з відділом підтримки ветеранів та членів їх сімей Хмельницької РВА та визначили першочергові завдання. Вкотре переконався, що коли зустрічаєш на своєму шляху однодумців, то можна досягти успіху та хороший результатів у будь якій справі. Тож сподіваюсь- попереду ще багато цікавих та крутих проєктів” – зазначив Анатолій Катеренчук.