Представники відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей Хмельницької РВА провели захід на тему «Психологічні особливості комунікації та взаємодії з ветеранами війни».

Представники відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей Хмельницької РВА спільно з представником громадської організації “УРБАН ПРО” провели захід в Управлінні державної міграційної служби у Хмельницькій області на тему «Психологічні особливості комунікації та взаємодії з ветеранами війни».
Основна мета проведеного семінару полягала у висвітленні психологічних аспектів комунікації з ветеранами, які повертаються до мирного життя після участі у військових діях. Спеціалісти наголосили на необхідності не просто говорити з нашими захисниками, але й уміти їх слухати, створюючи для них безпечний простір, де кожний зможе висловлюватися без страху бути неправильно зрозумілим.
Учасники даної зустрічі були доволі активні в обговоренні, ставили питання та моделювали безліч ситуацій для ефективного комунікативного зв’язку з ветеранами.
Психологиня Юлія Воробієвська підкреслила, що досвід війни може значно змінити особистість, вплинути на її світосприйняття, поведінку та звички. Саме враховуючи такі особливості, підтримка ветеранів перетворюється на складний процес, який вимагає відповідних знань та навичок.