Продовжуємо агітаційні заходи у межах проєкту «Гвардія наступу»

Продовжуємо організаційні заходи по проведенню агітаційної роботи у межах національної кампанії «Гвардія Наступу».

За дорученням, Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, Заряна Попадіна, заступниця начальника районної військової адміністрації разом з представниками Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України відвідали Віньковецьку, Зіньківську, Солобковецьку, Лісогринівецьку, Красилівську, Антонінську, Заслучненську, Щиборівську територіальні громади та проведено агітаційні заходи з представниками підприємств, установ, організацій, ДФТГ, які функціонують на території громад.

Міністерство внутрішніх справ оголосило про формування штурмових бригад Гвардія наступу. До них можуть вступити добровольці, які хочуть допомогти державі вигнати російських загарбників та звільнити тимчасово окуповані території України.

Гвардія наступу – це вісім професійних штурмових бригад МВС, які складаються з патріотичних воїнів, які прагнуть перемоги України у боротьбі з російською агресією.

Наголошуємо, що формування штурмових бригад не є мобілізацією. Штурмові бригади формуються виключно з добровольців.

Триває запис до 8 бригад  добровольців.

Національна гвардія України запрошує у Буревій, Червону калину, Кара-Даг, Рубіж, Спартан та найбільш відомий Азов. Водночас Державна прикордонна служба набирає добровольців у бригаду Сталевий кордон, а Національна поліція – у штурмову бригаду під назвою Лють.

Воїнів не направлятимуть одразу на фронт. Спочатку вони мають пройти кількамісячну інтенсивну підготовку з бойовим злагодженням нових підрозділів. Лише після цього вони зможуть взяти активну участь у наступальних операціях, щоб вигнати росіян з української землі.

До підготовки бійців планують залучити найкращих інструкторів з вогневої підготовки та тактичної медицини, яких оснащуватимуть якісним озброєнням та технікою.

Всім добровольцям пропонують гідні умови служби та грошове забезпечення. Щоб потрапити до бригад, кандидат має пройти військово-лікарську комісію, здати психологічний та фізичний тест. Тільки після успішного проходження він зараховується в ту бригаду, яку він обрав за власним бажанням.
Всі бажаючі можуть звернутися за інформацією до рекрутингових центрів.
Добровольцям забезпечать:
• достойну зарплату;
• додаткові виплати залежно від умов служби;
• безоплатну медичну допомогу і санаторно-курортне лікування;
• можливість отримати освіту у відомчих ВНЗ під час служби безкоштовно або пільгово;
• право на отримання житла за рахунок держави, грошову компенсацію за винайм житла;
• пільги після отриманням статусу учасника бойових дій.

 

Долучитися до «Гвардії наступу» можна онлайн, заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua, або офлайн – звернувшись до Центрів надання адмінпослуг за адресами:

– м. Хмельницький, вул. Соборна, 16;

– м. Хмельницький, вул. Грушевського, 86;

Окрім цього, є телефон гарячої лінії – 080 010 00 20, де можна проконсультуватися та отримати усю необхідну інформацію.

Захищай країну разом!    Вперед до перемоги!

Слава Україні!  Героям Слава!