Продовжуємо знайомство з громадами

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації розом з заступником Віктором Паламарчуком відвідали Наркевицьку територіальну громаду.

Любов Гула, голова Наркевицької громади, розповіа про те, як тут турбуються про підростаюче покоління, створюють робочі місця, ремонтують дороги. Протягом останніх кількох років, залучаючи субвенційні кошти, за рахунок місцевого бюджету та державних програм, у Наркевицькій громаді зроблено чимало. Першочерговими було завдання по утепленню навчального закладу, а також будиноку культури, зроблено реконструкцію центру ПМСД, проведено водопостачання у населених пунктах, на базі комунального підприємства створили власну пекарню – знову ж таки надходження до бюджету та нові робочі місця, згідно програми президента “Велике будівництво”, збудували сучасний стадіон та три багатофункціональні майданчики, де можуть займатись спортом не лише діти, а усі мешканці громади.

Багато планій щодо розвитку громади було й у цьому році, однак війна внесла свої корективи. Тому сьогодні допомагають армії та гостинно приймають переселенців.

“Вкотре переконуюсь, могутня процвітаюча країна розпочинається з розвитку кожної громади. Вірю, що після Перемоги, усі плани обов’язково реалізуються! І все буде Україна!”  зазначив Анатолій Катеренчук.