Професія рятівника – професія за покликом серця

Напередодні професійного свята, яке в Україні відзначають 17 вересня,  Дня рятівника України, Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької районної військової адміністрації разом з першим заступником Віктором Паламарчуком, привітали рятівників району та нагородили Почесними грамотами за досягнуті високі показники в службовій діяльності, зразкове ставлення до службових обов’язків, самовідданість та вірність Присязі.
 “Професія рятівника – професія за покликом серця. Більшість з цих мужніх та сильних духом людей, кажуть, що з дитинства мріяли стати рятівниками, Героями нашого часу. Пригадую, як спостерігав за вашою роботою під час одного з ракетних прильотів – сміливі, відчайдушні, ризикуючи власним життям та здоров’ям, ви чітко та злагоджено виконували поставлене завдання, розуміючи один одного без слів. Ваша професія– це тисячі врятованих життів, боротьба зі стихіями, катастрофами. У будь який час і будь яку пору року ви виконуєте вкрай складні завдання. І сьогодні, частина вашої дружньої команди перебуває на передовій та виборює таку довгоочікувану Перемогу. Дякую вам за вашу постійну бойову готовність” – зазначив очільник району, Анатолій Катеренчук.
Бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я, наснаги, витримки та везіння у нелегких робочих буднях. Вперед до Перемоги! Все буде Україна!