Проведено навчальний семінар для керівників закладів дошкільної освіти

14 березня 2023 року архівним відділом Хмельницької районної державної адміністрації проведено навчальний семінар для керівників закладів дошкільної освіти Розсошанської територіальної громади Хмельницького району.
 Тема зустрічі: «Нормативно-правова, науково-методична та інформаційна організація архівної справи та діловодства в закладах дошкільної освіти».
Головний спеціаліст архівного відділу, Оксана Дуняк, ознайомила присутніх із законодавчою та методичною базою в архівній галузі, опрацювали поетапне створення номенклатури справ, інструкції з діловодства, положень про експертну комісію та архівний підрозділ.
Сучасне управління закладом освіти є багатогранним, базується переважно на нормативно-правових засадах організації роботи, де керівник повинен навчитись ефективно і своєчасно діяти в умовах постійних законодавчих змін.
Тому, керівникам дошкільних закладів, важливо слідкувати за змінами законодавчих норм, що регламентують порядок організації архівного зберігання документів і справ у закладах дошкільної освіти.