Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Сьогодні в Хмельницькій РВА, під головуванням Анатолія Катеренчука, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

До участі у засіданні долучилися заступники начальника РВА, члени  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Розпочалося засідання з обговорення питання щодо попередження спалювання листя та іншої рослинності у весняно-осінній період, запобігання та протидія масовим пожежам лісів, торфовищ у пожежонебезпечний період 2023 року. Питання запобігання виникненню пожеж в природних екосистемах стоїть дуже гостро і потребує прийняття певних рішень, аби попередити загибель та травмування людей.

Також розглянули питання щодо функціонування пунктів незламності на території Хмельницького району. У зв’язку зі стабільною ситуацією в системах енергопостачання, настанням весняно-літнього періоду та низьким рівнем відвідування, наразі триває робота з визначення пунктів незламності, які будуть переведені у так званий «сплячий режим». У випадку критичних ситуацій вони будуть розгорнуті впродовж кількох годин.

За результатами розгляду даних  питань районна  комісія з ТЕБ і НС прийняла відповідні рішення.