Провели на пенсію начальника управління соціального захисту населення Хмельницької РДА, Гулько Надію Іванівну

Загальний трудовий стаж Надії Іванівни становить майже 42 роки, з яких 15 – на даній посаді.
За час роботи зарекомендувала себе професійним керівником з високими організаційними здібностями. Працелюбна, ініціативна в роботі, вимоглива, яка завжди творчо підходила до справи та досягала гарних результатів у роботі. Слід відзначити вагомий внесок Надії Іванівни у проведенні системної роботи по забезпеченню соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та ветеранів: так завдяки її зусиллям в 2009 році в районі створено Хмельницьку районну організацію Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», а у 2015 році Хмельницьку районну організацію ветеранів антитерористичної операції.
За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у соціальну сферу Надія Іванівна має такі нагороди: медаль професійної спілки працівників державних установ України «За соціальний діалог»; медаль Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) «За звитягу»; пам’ятну медаль Хмельницької районної організації ветеранів Афганістану Української Спілки ветеранів Афганістану «За благодійність». Нагороджувалась Грамотою Національної Асамблеї інвалідів України та Людина року в номінації «Службовець», має подяку від Хмельницької територіальної первинної організації українського товариства сліпих. Неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами Хмельницької обласної, міської та районної ради, Хмельницької обласної та районної державної адміністрації, Департаменту соціального захисту населення Хмельницької облдержадміністрації.
У 2015 році за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики соціального захисту населення та багаторічну сумлінну працю нагороджена Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.
«Щиро дякую Вам, за багаторічну сумлінну працю. За Вашими плечима – гідний поваги життєвий шлях. Важко відпускати людей, котрі є справжніми професіоналами, з честю та гідністю виконували поставлені завдання та завжди були прикладом для колег. Бажаємо міцного здоров’я, добробуту та ще довгих років життя в такому оптимістичному настрої під мирним українським небом!» – зазначив начальник Хмельницької військової районної адміністрації Анатолій Катеренчук.