Привітання Анатолія Катеренчука з днем захисників та захисниць України

14 жовтня, з нагоди Дня захисників та захисниць України, Анатолій Катеренчук, начальник районної військової адміністрації разом з заступниками привітав військових, волонтерів, підприємців та вручив подяки за досягнуті високі показники в бойовій підготовці, зразкове виконання військового обов’язку, професійні та моральні якості, внесок у наближення Перемоги України над агресором.

“Сьогоднішній день зібрав низку визначних та знакових  свят для нас з вами. Це День мужності й самовідданості, лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України.   Це День кожного, хто в той чи інший час віддає свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

День захисника та захисниць України, День українського козацтва, День створення Української Повстанської Армії –  відзначається у велике релігійне свято –  Покрови Пресвятої Богородиці!  Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду.  І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу у вільній та незалежній Україні. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням” – зазначив Анатолій Катеренчук.

За дорученням начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія ГАМАЛІЯ, за зразкове виконання покладених завдань під час захисту територіальної цілісності та незалежності України та з нагоди Дня захисників та захисниць України передали подяки Хмельницької обласної військової адміністрації, особовому складу військових частин.