Рятувальники Хмельниччини продовжують проводити профілактичну роботу серед населення

Вірні дії у разі виникнення пожежі чи будь якої іншої надзвичайної ситуації – це запорука збереженого життя, здоров’я та майна громадян.
Тому рятувальники продовжують нагадувати жителям Хмельниччини правила безпеки у побуті, правила безпеки при використанні альтернативних джерел живлення, газового обладнання та електронагрівальних приладів, а також дії при виявленні вибухонебезпечних предметів.
9 березня рятувальники Хмельницького районного управління провели комплексні пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів Городоцької територіальної громади з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.
Всім вручено профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.
Як показує практика такі комплексні відпрацювання, без сумніву, дають надзвичайно велику користь для громади. Схожі заходи систематично проводяться і в інших населених пунктах. Адже лише спільними зусиллями громадськості можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей по справжньому безпечним.