Анатолій Катеренчук взяв участь у зустрічі з керівниками ДФТГ області

У День Незалежності України, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, взяв участь у зустрічі, яка відбулася в обласній адміністрації з керівниками добровольчих формувань територіальних громад області.

Начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій спільно з народним депутатом Сергієм Мандзієм привітали керівників добровольчих формувань територіальних громад області із цим величним святом та вручив їм відзнаки обласної адміністрації за активну участь у забезпеченні громадської безпеки та безпечного функціонування органів державної влади, підприємств, установ та організацій області. 

Висловлюючи слова подяки, Сергій Гамалій зазначив, що добровольчі формування з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну стали на захист рідної землі та підтримку Збройних  Сил України.

“Ноги орків не повинно бути в нашій незалежній Україні! Ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій, адже коли у нас вороже налаштований сусід, маємо весь час тримати руку на пульсі, – наголосив очільник області. – Всі громадяни, які готові стати на захист нашої держави, мають пройти відповідне навчання, аби ефективність їх служби була на найвищому рівні, а втрат особового складу було якнайменше. Наші добровольчі формування гідно виконують завдання та готують цінні кадри для ЗСУ.”