Щедрий Вівторок наближається!

Тож команда ініціативи «Щедрий вівторок» підготували підбірку Добрих Ініціатив з Карти добра.

Подаруй міцний імунітет людям поважного віку від Благодійний фонд Марії Митрофанової.

Організатори планують забезпечити 105 людей похилого віку необхідним для імунітету Можна долучитися внеском чи самостійно зібрати торбинку з цитрусових, сухофруктів та еко-чаїв Детальніше ознайомитися з наповненням пакуночка можна на сайті.

Збір на Тарілкомобіль 2.0 від Tarilka.org

На початку повномасштабного вторгнення організація віддала свій Тарілкомобіль одній з десантно-штурмових бригад Львова Нині Тарілка планує відновлювати свою діяльність і годувати потребуючих (у місті Лева таких наразі близько 5000).

Для цього їм потрібен автомобіль, і ми можемо в цьому допомогти, скинувши зручний для кожного донейт.

Здійсни мрії дітей разом з ГО “Інтегрум”.

Інтегрум потрібна твоя допомога, аби трішки відволікти дітей від моторошних подій навколо й додати в їхню буденність різдвяно-новорічного настрою Організація хоче зібрати 80 000 гривень для подарунків 50 підопічним київського Центру соціальної допомоги “Дорогою добра” Вдячні за будь-які внески, адже маленьких донатів не буває.

Збір для двох особливих хлопчиків від Фонд Діти Дітям.

Організація хоче придбати необхідне для малечі, котра нині бореться на фронті здоров’я Одному маленькому герою необхідний курс реабілітації, іншому – спеціальний візочок для дітей з інвалідністю. 61 000 гривень – велика сума для двох потребуючих родин. Проте досяжна, якщо кожен хоч мінімально долучиться.

Бойовий Миколай — всім дітям від БФ “Крила України”.

Цікава двостороння акція. З одного боку, дітки можуть написати листа Миколаю й надіслати його до 1 грудня 2022 року Детальніше з адресою та проханнями щодо змісту листа можна ознайомитися на сторінках організації

З іншого, тільки тсссс, не розповідайте про це дітям , дорослі можуть стати для когось із них Миколаєм.

Долучайтеся, аби українські діти посміхалися.

Ми щось не бачимо твоєї ініціативи на Карті добра, хоча дуже хотіли б розповісти про неї.

Хутчіше реєструйся й твори добро разом на #ЩедрийВівторок 2022!