Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день волонтера

Наша історія боротьби за незалежність України доводить усім, що волонтерство – це стовідсотково покликання, прагнення людей зробити світ кращим, допомогти кожному, хто потребує захисту і підтримки.

В Україні волонтерський рух став справді унікальним явищем.

Для добрих справ не потрібно особливого моменту, адже ваше життя – це і є той момент, коли проявляються усі гарні риси та якості, а долучення до волонтерського руху – це можливість реалізуватися у боротьбі за волю та незалежність на стороні добра.

Доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме.

Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!

З нагоди Міжнародного дня волонтера, за дорученням начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації, передав Подяки колективам благодійних організацій «Розвиток Нації» та «Віра Нації»

“Сьогодні волонтерський фронт вкрай важливий. 24/7 ці люди дбають про інших: усіляко намагаються забезпечувати ЗСУ та підставляють плече українцям, котрі усе своє життя спакували в одну валізу і залишились без даху над головою.
Щиро вітаю та дякую за вагомий внесок волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки держави, активну благодійну і гуманітарну діяльність. Миру нам усім та Перемоги!” – зазначив Анатолій Катеренчук.