Спецпроєкт «Людина для Людини»

Національною сервісною службою України спільно з Міністерством соціальної політики України та за підтримки Координаційного центру з розвитку сімейних форм виховання  та догляду дітей впроваджено спецпроєкт “Людина для людини” з метою популяризації професії працівників соціальної сфери.
Сьогодні соціальний працівник виконує роль провідника між людиною і суспільством.  Досвід таких фахівців зараз важливий як ніколи.
Саме тому в Україні втілюється спецпроєкт «Людина для Людини», у рамках якого працівники галузі розповідають надихаючі історії, мотивують і діляться своїми викликами та перемогами на професійній ниві.
Нещодавно з Міністром соціальної політики України Оксаною Жолнович відбулась зустріч двадцяти героїв та героїнь проєкту, які поділилися власними ідеями щодо покращення соціальної сфери.
У 2024 році переможці спецпроєкту  «Людина до людини» стануть амбасадорами соціальної сфери України, а обличчя фахівців стануть символом важливості професії, популяризуючи її серед суспільства в усіх областях України.