Розпочалися спортивні змагання в рамках проєкту “Пліч-о-пліч” в Хмельницькому районі

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

На учнів очікує 5 захопливих етапів змагань на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. Щорічно ці змагання проводитимуть з вересня до червня. У сезоні 2023/2024 Всеукраїнські шкільні ліги заплановано провести з грудня 2023 до червня 2024 року за п’яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

Наша мета – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.

Проєкт для школярів “Пліч-о-пліч” спрямований на підтримку шкільного спорту та має головною метою – навчитися бути командою. Перемагати разом!

16 та 17 березня учні закладів освіти територіальних громадах Хмельницького району провели змагання в рамках проєкту “Пліч-о-опліч”!

Підтримати спортсменів завітали Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації та перший заступник, Віктор Паламарчук.

Змагання відбулися на базі навчальних закладів Городоцької та Деражнянської територіальних громад. Спортивні змагання пройшли з таких видів спорту як волейбол серед дівчат та юнаків, настільного тенісу, даджболу та регбі.

За результатами змагань у Деражнянській громаді перемогу здобули:
  •  Команда Деражнянської МТГ;
  •  Команда Старосинявської ОТГ;
  •  Команда Красилівської МТГ;
  •  Команда Волочиської ОТГ .
У Городоцькій громаді спортивну перемогу здобули:
  •  Команда Меджибізької ОТГ
  •  Команда Красилівської ОТГ
  •  Команда Старосинявської ОТГ

Переможці нагороджені кубками та почесними грамотами.

“Дякую кожній команді за неймовірну енергію та емоції. Кожен з них – уже чемпіон.
Адже як сказав П’єр де Кубертен: “Найважливіше – це не перемогти, а брати участь. І важливо більше виразити себе, ніж перемогти інших” – зазначив Анатолій Катеренчук.

Команди продемонстрували високий рівень командної гри, адже результат залежить від кожного. Тож бажаємо всім учасникам злагодженої командної роботи і перемог!

Проведення подібних заходів має неабияке значення для розвитку дітей. Адже вони мають можливість продемонструвати свої спортивні навички, відчути важливість командної роботи та провести свій час із користю.