Справжні герої живуть серед нас!

Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації разом з Миколою Грушкою, начальником Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відвідали Городоцьку територіальну грмаду  та вручили державну нагороду орден «Богдана Хмельницького» III ступеня (Указ Президента України від 21 червня 2022року № 432),  капітану Катричу Ігорю Георгійовичу, командиру 7 єгерської роти 3 єгерського батальйону 68 єгерської бригади, в/ч А4056.

Днями тис руку справжньому Герою. Так, вони живуть серед нас. І якби не війна – ми б і не знали, наскільки сміливі, витривалі та незламні українці.  Відвідав Городоцьку громаду, аби передати орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня захиснику Ігорю Катричу. Хлопець був поранений біля Вугледару, а нині намагається адаптуватись у цивільному житті. Вручивши нагороду, був вражений скромністю цього хлопця, котрий дивився в очі смерті. Щиро дякую батькам за сина.

Розумію, що нелегко після жахіть війни повертатись до буденності. Проте і в тилу вистачає роботи, адже всі ми працюємо на Перемогу. Саме на таких Героях як Ігор Катрич, тримається оборона нашої країни. Дякую кожній сім’ї, чиї захисники зараз стримують російську агресію! Разом до перемоги!” – зазначив очільник району Анатолій Катеренчук.