«Спроможна школа для кращих результатів», робоча поїздка до Красилівської ТГ

Сьогодні, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, народна депутатка України Олена Копанчук, заступник голови Хмельницької обласної військової адміністрації Володимир Юр’єв завітали з робочим візитом до Красилівської міської територіальної громади. Разом з головою громади Нілою Островською,  оглянули виконання робіт в спортивних залах школи, поспілкувалися з директором, вчителями та батьками.

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенні

В Красилівській громаді, в рамках реалізації урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів», за допомоги народної депутатки Олени Копанчук та Хмельницької обласної державної адміністрації, наприкінці 2021 року закінчено капітальний ремонт спортивних залів Красилівської гімназії №1.

На реалізацію даної програми спрямовано 3757,014 тис. грн. із державного бюджету за співфінансування із міського бюджету у розмірі 417,446 тис. грн.

За цей фінансовий ресурс у спортзалах гімназії капітально відремонтовано стелю, стіни, замінено склопакети на теплозбережувальні, енергозберігаючі, замінено освітлення.

Також під час візиту делегація ознайомилась із готовністю укриттів деяких закладів освіти громади.