Третій підрозділ добровільної пожежної команди відкрили у Хмельницькому районі

Третій підрозділ добровільної пожежної команди розпочав свою роботу у Хмельницькому районі!
За дорученням начальника Хмельницької РВА Анатолія Катеренчука, участь у відкритті взяла заступниця Заряна Пападіна. Також на заході були присутні Андрій Козак, заступник начальника ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, Сергій Чиж, начальник Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України, керівництво та жителі громади.
Добровільна пожежна команда працюватиме у смт. Стара Синява поряд із Державною пожежною та місцевою пожежною охороною. До складу даного підрозділу у Хмельницькому районі входитиме 5 місцевих жителів – добровольців, які прагнуть зробити свою громаду безпечнішою.
Основними завданнями пожежно-рятувальної команди добровільної пожежної охорони є забезпечення пожежної безпеки, гасіння пожеж, запобігання їхньому виникненню та нещасних випадків, а також порятунок людей і надання допомоги у ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій.
«Сьогодні добровільні пожежні команди відіграють велику роль у пожежній безпеці свого населеного пункту, адже вони забезпечують швидке реагування на попередження пожеж. Тому кожний житель Старосинявщини завжди може розраховувати на допомогу такої команди добровольців, яка прагне допомогти своїм землякам та захистити їх від будь-яких надзвичайних ситуацій» – зазначила Заряна Пападіна.