Триває відбір у 18 конкурсах за напрямом «Перехід до чистої енергії». Долучайтесь!

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України інформує, що 24 червня 2022 року між Україною та Європейським Союзом було підписано Угоду про приєднання України до природоохоронної Програми ЄС LIFE – Програми дій з довкілля та клімату (далі – Програма).

Програма дозволяє реалізовувати проекти у напрямках циркуляційної економіки та якості життя, природи та біорізноманіття, пом’якшення змін клімату, а також переходу до альтернативних джерел енергії.

Верховна Рада України 20 вересня 2022 року схвалила поданий Президентом України проект Закону № 0167 «Про ратифікацію Угоди між Україною та Європейським Союзом про участь України у Програмі ЄС LIFE – Програмі дій з довкілля та клімату».

Міндовкілля бере участь у підготовці Національного плану відновлення України та вишукує можливості для фінансування природоохоронних заходів за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги.

Наголошуємо, що конкурсний відбір проектів триває до 16 листопада поточного року. На сьогодні актуальна можливість взяти участь у 18 конкурсах за напрямом «Перехід до чистої енергії».

ПРОГРАМА LIFE