У Хмельницькій РВА відбулася нарада з питань мобілізації

4 березня під керівництвом начальника Хмельницької районної військової адміністрації Анатолія Катеренчука відбулась робоча нарада, щодо виконання заходів по мобілізації та співпраці заради захисту держави.
Участь у нараді взяли начальник Хмельницького РТЦК та СП Микола Грушка,  представники територіальних громад району, керівники окремих структурних підрозділів районної військової адміністрації.
Продовжуємо працювати на виконання Указу Президента, щодо проведення заходів мобілізації.
Серед основних питань порядку денного:
1.Основні завдання виконання вимог Указу Президента України « Про продовження строку проведення загальної мобілізації». Повноваження органів місцевого самоврядування в галузі оборонної роботи відповідно до визначених вимог законодавств держави.
2.Виконання заходів загальної мобілізації та співпраці між органами місцевого самоврядування та РТЦК та СП.
3. Організація проведення 3-го етапу змагань  Шкільних ігор серед закладів освіти району в рамках загальнонаціонального проєкту “Пліч-о-пліч зі спортом”, які заплановані на березень місяць в громадах Хмельницького району.

Начальник районної військової адміністрації  наголосив усім присутнім про необхідність всебічної підтримки роботи Хмельницького РТЦК та СП щодо оповіщення і своєчасного прибуття військовозобов’язаних та безумовному виконанні територіальними громадами законодавства про оборону та мобілізаційну підготовку.

За результатами наради запрошені отримали рекомендації щодо подальшої роботи з питань ведення військового обліку, мобілізації та оборони, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.

“Кожного дня перед нами постають нові виклики та завдання. І тому, ми мусимо забезпечувати собі постійну готовність задля їх вирішення. Маємо об’єднати всі зусилля та працювати на спільний результат, аби якнайскоріше здобути Перемогу над ворогом. Сподіваюся на таку ж плідну співпрацю надалі” – зазначив Анатолій Катеренчук.