У Меджибізькій територіальній громаді облаштували Клас безпеки

Сьогодні Класи безпеки – це не модний тренд! Це про безпеку, освіту, емоційну стабільність підростаючого покоління. Саме тому, на Хмельниччині активно створюються такі освітні простори. Черговий із них відкрито 28 березня в навчальному закладі села Голосків Меджибізької територіальної громади Хмельницького району.
Організатори доклали чимало зусиль та для вихованців підготували яскравий та сучасний Клас розділений на кілька навчальних зон. Серед них: мінна та пожежна безпека, медична допомога, безпека на воді, цивільний захист тощо. Навчання підкріплено посібниками та іграми про безпеку від ЮНІСЕФ.
На відкриття Класу до учнів завітала команда дружин юних-рятувальників пожежних. Професійну термінологію вогнеборців вони адаптували для розуміння своїх однолітків та у цікавій і доступній формі розповіли учням правила безпеки.
В умовах сьогодення, коли Україна під щоденними обстрілами, в тематичних Класах безпеки кожен може закріпити свої знання чи дізнатися, як діяти у різних небезпечних ситуаціях.