У першу неділю жовтня в Україні відзначають День територіальної оборони!

2 жовтня, з нагоди Дня територіальної оборони, Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької районної військової адміністрації разом з Віктором Паламарчуком, першим заступником, привітав та відзначив Почесними грамотами Хмельницької районної військової адміністрації, представників 89 окремого батальйону територіальної оборони.
“Не так давно, кожен з Вас займався улюбленою справою та працював на благо рідної держави. Але з початком повномасштабного вторгнення, Ви взяли до рук зброю і не вагаючись пішли на фронт. Пам’ятаю, як під час однієї з поїздок на передову, спілкуючись з вами, в душі переповнювала гордість за нашу країну.
 Депутати, підприємці, спортсмени, лікарі – люди, які спокійно могли б працювати в тилу і не ризикувати власним життям, сиділи поряд зі мною в окопах, під свист градів. У їх очах була неабияка втома, і в той же час – неймовірне бажання здолати цю нечисть. А як інакше? – прозвучало тоді” – зазначив Анатолій Катеренчук.
 
На сьогодні у Хмельницькому районі маємо два таких окремих батальйони – 86 та 89, які з честю та гідністю боронять нашу країну від ворога.