У весняно-літній період в області функціонуватиме 100 Пунктів Незламності

У зв’язку із низьким рівнем відвідування, значними витратами на функціонування пунктів незламності та відсутністю відключень світла, на черговому засіданні регіонального координаційного штабу було розглянуто питання щодо функціонування пунктів незламності у весняно-літній період 2023 року.
За результатами засідання, надано доручення начальникам районних військових адміністрацій та рекомендовано головам міських, селищних, сільських рад залишити функціонування в робочий час пунктів незламності у адмінбудівлях міських, селищних, сільських рад, з можливістю отримувати послуги щодо доступу до мережі Інтернет та підзарядки мобільних пристроїв, а усі інші пункти незламності перевести в режим «готові до роботи». При необхідності, робота таких пунктів буде відновлена протягом 2-ох годин. Зазначене протокольне рішення введено в дію протоколом №2 засідання обласної комісії ТЕБ і НС від 23.03.2023 року.
Відтак, станом на 27 березня поточного року визначено наступну кількість пунктів незламності, які функціонують:
Хмельницький район – 73;
Шепетівський район – 14;
Кам’янець-Подільський район – 13.
Здійснюються заходи щодо оновлення інформації про формат та графік роботи пунктів незламності у весняно-літній період 2023 року на інтерактивній карті, розміщеній на платформі nezlamnist.gov.ua.