У відділі підтримки ветеранів презентували фотовиставку дружин та матерів загиблих Захисників до Дня Героя України.

Представники відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА організували фотовиставку дружин та матерів загиблих Захисників до Дня Героя України.
За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА до заходу долучилися заступниця голови Заряна Попадіна та начальниця архівного відділу Галина Загородня.
Також були присутні Катерина Бурдуваліс, начальниця Державного архіву Хмельницької області, Наталія Дурдас, регіональний представник в Хмельницькій області ради родин загиблих Міністерства у справах ветеранів, Ілона Білик, регіональний координатор програми ментального здоров’я, Віктор Параска, Богдан Колесник, Роман Кордон, Юлія Кристюк та Юрій Скиба ГО Волонтерська Мрія, Олександр Ткач, Вероніка Ковальчук, Сергій Паламарчук, ГО ” Легіон Нескорених”, матері та дружини наших Захисників.
Також серед запрошених були представники Міжнародної Делегації, що завітали до міста Хмельницького на міжнародний конгрес «Розбудова послуг з психічного здоров’я в громадах Хмельницької області»
Присутні вшанували борців за волю України хвилиною мовчання, переглядом документального фільму та фотовиставки,яка складалася із фото жінок , котрі втратили свого сина або чоловіка. Кожен жіночий погляд та жест на полотні, вказував на те, що вони продовжують жити, з пам’яттю та любов’ю в серці до своїх Героїв, яких забрала війна.
“Ваші діти – це гордість нашої нації! Ми щоденно дякуємо кожному Герою за можливість жити, працювати та творити. Наші Захисники віддали найцінніше за нас із вами, за вільну Україну та її майбутнє – своє життя, маючи ще стільки планів та нездійснених мрій. Вічна шана та пам’ ять полеглим воїнам!” — зазначила Заряна Попадіна.