У Відділі підтримки ветеранів та членів їх сімей відбувся круглий стіл з матерями і дружинами загиблих військовослужбовців, представниками громадських організацій та волонтерами

26 жовтня, у Відділі підтримки ветеранів та членів їх сімей Хмельницької РВА відбувся круглий стіл з матерями і дружинами загиблих військовослужбовців, представниками громадських організацій та волонтерів.

За дорученням Анатолія Катеренчука начальника Хмельницької РВА, участь у заході взяла Заряна Попадіна заступниця голови райдержадміністрації, Оксана Москалюк начальниця управління соціального захисту населення. До заходу доєдналася Оксана Кізяєва представник Уповновженого у Хмельницькій області.

Організатором та модератором круглого столу виступила Інна Пікало, начальниця відділу підтримки ветеранів та членів їх сімей райдержадміністрації. 

Під час зустрічі було обговорено ряд питань, зокрема, порушення прав членів сімей загиблих, питання,  щодо  виплат державою грошової допомоги  сім’ям загиблих військовослужбовців, оформлення документів, а також подальша співпраця та підписання меморандуму з громадськими організаціями.

“Це ще одна сходинка у нашій спільній роботі, яка принесе нам гарний результат. Дякуємо всім хто приєднався до нас та разом з нами буде допомагати, підтримувати та вирішувати питання психологічного здоров’я та правової допомоги військовослужбовців та членів їх сімей.” – зазначила Заряна Попадіна.