У відділі підтримки ветеранів та членів їх сімей відбулася зустріч групи взаємопідтримки дружин, сестер, матерів та дітей наших Захисників.

Відділ підтримки ветеранів війни та членів їх сімей Хмельницької РВА спільно з ГО “Урбан Про”, ГО “Волонтерська Мрія”, а також із Юлією Глуханець, та майстринями Марією Майко і Наталією Жарковою організували зустріч групи взаємопідтримки дружин, сестер, матерів та дітей наших Захисників.
Захід розпочався зі спільної молитви за військовослужбовців, яку здійснив капелан Володимир.
  •  Під час зустрічі присутні мали можливість поспілкуватися, поділитися своїми думками та отримати духовну та психологічну підтримку від психологинь Юлії Воробієвської та Катерини Українець. Спеціалісти провели практичні вправи спрямовані на зниження стресу та підтримку емоційного здоров’я.
  •  Також для дружин, сестер та матерів захисників проведено цікавий майстер-клас по розпису гільз. Учасниці створювали унікальні малюнки, вкладаючи в них свою любов та віру. Відтак, кожна гільза набула особливого значення та стала символом надії, любові та незламності.
  •  Окрім того, для маленьких учасників організовано розпис писанок, що супроводжувався різними цікавими вправами, дозволяючи проявити творчі здібності та відчути наближення світлого свята Великодня.