У Ярмолинецькому центрі розвитку дитини відкрили клас безпеки 

Сьогодні, Анатолій Катеренчук начальник Хмельницької РВА, взяв участь у відкритті чергового класу безпеки у Ярмолинецькому центрі розвитку дитини.
Його облаштували в оновленому укритті дошкільного закладу. Зважаючи на усі виклики сьогодення, вкрай важливо навчити діток правил безпеки. Клас облаштований різними демонстраційними матеріалами. Тож під час занять малеча зможе опанувати надання першої медичної допомоги, ознайомиться з небезпечними вибуховими пристроями та алгоритмом дій під час надзвичайних ситуацій.
До слова, за рахунком це вже 21 такий клас у Хмельницькому районі. До кінця року заплановано відкриття ще 7. Приємно вразило і саме укриття. Усе тут зроблено за новітніми стандартами та відповідно до усіх вимог. Відтак діткам тут буде комфортно та найголовніше – безпечно!
У відкритті також взяли участь Олександр Чекригін, Директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України та Едуард Братко, начальник ГУ ДСНС у Хмельницькій області, представники обласної влади та громади.