Українська Державність – це тисячолітня історія багатомільйонного народу

28 липня, згідно Указу Президента, вперше відзначається День Української Державності. Досить символічно, що відзначаємо  його у День Хрещення Київської Русі, дня – який є початком державоутворення,  звідки розпочався літопис нашої  історії.

Сьогодні з нагоди свята Дня Української Державності, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, за участі першого заступника Віктора Паламарчука, заступника Василя Головатюка, представників управлінь та відділів адміністрації, привітав колег та нагородив почесними грамотами військових та волонтерів,  які сумлінно виконують свої обов’язки, займаються волонтерською діяльністю, боронять кордони України та роблять все можливе для швидкої перемоги.

 

Серед нагороджених – другокласниця Аріна. Відтак,  аби підтримати тих, хто відстоює нині нашу незалежність, разом із друзями дівчинка займається волонтерством  та збирає кошти для потреб військових.

«Сьогодні, згідно Указу Президента,  ми вперше відзначаємо День Української Державності. Досить символічно, що відзначаємо  його у День Хрещення Київської Русі, дня – який є початком державоутворення,  звідки розпочався літопис нашої  історії. З покон віків українці виборювали право бути вільними, сповідувати свою культуру, релігію та працювати на рідній землі. Протягом багатьох століть ми демонстрували свою самобутність, засновували свої традиції та проявлялись як нація вільних, сильних духом українців» – зазначив Анатолій Катеренчук.

Слава Україні!    Вперед до Перемоги!