Урочистості з нагоди Дня Незалежності

Напередодні Дня Незалежності начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, народна депутатка України Олена Копанчук привітали голів громад та військових з Днем Незалежності України.

Вся історія України – це історія постійної боротьби за свободу, історія величних перемог і великих зрад, неймовірного патріотизму і злочинної продажності, холодної байдужості одних і високої жертовності інших. Але українці генетично запрограмовані боротися за свободу і захищені Богом у цій боротьбі.

Саме зараз ми переживаємо історичний момент, наша нація гартується у боротьбі. Щиро віримо, що зовсім скоро ми гучно святкуватимемо нашу перемогу!

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам´ять наших захисників та мирних жителів – наших співвітчизників, життя яких забрала жахлива війна.

Почесною грамотою районної військової адміністрації, за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм та з нагоди Дня Незалежності України, нагородив:

  • старшого лейтенанта Служби судової охорони  Загоруйка  Андрія Васильовича
  • сержанта Служби судової охорони  Паштерян  Юлію Олегівну
  • капітана служби цивільного захисту Голову  Сергія Івановича
  • майора служби цивільного захисту Цибульського  Михайла Леонідовича
  • старшину служби цивільного захисту Цінько Василя Анатолійовича

Вручив Подяки районної військової адміністрації, за активну громадську позицію, патріотизм, відданість, мужність, відвагу в умовах війни та особистий внесок у наближення Перемоги України над агресором та з нагоди Дня Незалежності України:

  • старшому солдату Збройних Сил України Джерелейку Миколі Михайловичу
  • сержанту Збройних Сил України Ковальчуку Дем’яну Миколайовичу
  • старшому сержанту Чорному Сергію Леонідовичу
  • сержанту Збройних Сил України  Фісюну  Дмитру Вікторовичу

За дорученням начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія передав подяки трудовим колективам підприємствам, уставам, організаціям територіальних громад Хмельницького району з нагоди Дня Незалежності та за виявлену активну громадську позицію, розуміння та підтримку народу України через російську збройну агресію проти України.

“Сьогодні напередодні Дня Незалежності, в день незламності та боротьби за волю, свободу та нескореність, за мирне майбутнє нашої країни, за щасливе майбутнє наших дітей. Ми відзначаємо 31-річницю Незалежності України, під звуки сирен та вибухи снарядів, саме ця Незалежність   стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людське життя. Усі ці негаразди ми обов’язково здолаємо завдяки національній єдності. Джерелом нашої сили є любов до України та висока відповідальність перед прийдешнім поколінням” – зазначив Анатолій Катеренчук.

Начальник військової адміністрації подякував усім присутнім за їх активну громадську позицію, за волонтерську діяльність, за підтримку та налаштування мешканців громад на Перемогу та віру у мирне майбутнє нашої держави.  Вперед до Перемоги! Слава Україні!