В Антонінській громаді відкрили пожежно-рятувальний підрозділ

Сьогодні Анатолій Катеренчук, начальник Хмельницької РВА, Дмитро Стецюк, заступник начальника Головного Управління ДСНС у Хмельницькій області із запобігання надзвичайним ситуаціям, Анатолій Оцалюк голова громади та місцеві мешканці, в селі Федорівка, відкрили новостворений пожежно-рятувальний підрозділ.

Немає опису.

З метою захисту життя і здоров’я населення, територій і об’єктів від пожеж, підтримання належного рівня пожежної безпеки в населених пунктах рішенням Антонінської селищної ради створено пожежно-рятувальний підрозділ для забезпечення місцевої пожежної охорони.

Немає опису.

Завдяки розумінню керівництва громади, що безпека і захист потрібний кожному мешканцю, громада у такий складний час віднайшла можливість створити пожежно-рятувальний підрозділ, який буде ефективно надавати допомогу у будь якій надзвичайній ситуації. Створення пожежно-рятувального підрозділу місцевої пожежної охорони є надійною опорою та підтримкою професійним рятувальникам”  – зазначив Анатолій Катеренчук.

Немає опису.

В склад підрозділу входить 4 особи. Для забезпечення належного функціонування підрозділу за кошти громади було добудовано гаражне приміщення до існуючої будівлі старостату та проведено ремонт двох приміщень які будуть використовуватися для потреб підрозділу.

На озброєні підрозділу знаходиться пожежний автомобіль який передано для використанням за призначенням від ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Підрозділ буде обслуговувати 12 населених пунктів на яких проживає орієнтовно 2500 людей.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.