В ОВА відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

В Хмельницькій ОВА відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення під головуванням заступника начальника обласної адміністрації Володимира Юр’єва.

За дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької РВА, у засіданні взяла участь Заряна Попадіна.

Засідання розпочалося з розгляду питання щодо стану впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я у Хмельницькій області, про яке розповіла Ольга Горбаньова,  експертка Координаційного центру з психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України.

Регіональний координатор програми ментального здоров’я Ілона Білик розповіла, що в області планується проведення Всеукраїнського Дня ментального здоров’я.

Також заслухали інформацію про виконання протокольних доручень попереднього засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення та про особливості функціонування (живучості) закладів охорони здоров’я в умовах блекауту.

“Діяльність Координаційного центру має бути спрямована на розв’язання питань соціального захисту, сприяння зайнятості постраждалого населення, надання психосоціальної, медичної та правової допомоги. Дуже важливим є якраз злагоджена спільна робота обласних та районних адміністрацій, а також територіальних громад, – зазначила Заряна Попадіна.

На зображенні може бути: 11 людей та текст

Немає опису.

Немає опису.

На зображенні може бути: 15 людей та люди навчаються